PostHeaderIcon Villa ADALICIA

Větší moderní vila pro náročnější Simíky. V přízemí je kuchyně a jídelna, obývací pokoj, ložnice a koupelna. V patře jsou dvě ložnice a velká terasa. Vila má garáž pro dvě auta a velké bazény s vířivkou. Najdeme zde i moderní posezení s grilem. 

Moje hry (2)Roaring Heights



DOWNLOAD – ADALICIA (2666)

DOWNLOAD – Výměna/Exchange

Použité downloady / Used downloads
ROARING HEIGHTS 

Pozemek / Lot Size  50  x  50

 

Be Sociable, Share!

Komentáře

Powered by Facebook Comments

4 komentářů k “Villa ADALICIA”

  • avatar Nicol napsal:

    Krásná vila a interiér perfektní :)Okolí domu taky moc hezký :) Moc se mi líbí ta prosklená věž s kytkama :) Super nápad ♥ Určitě ji vyzkouším ve hře .

  • avatar jarkad napsal:

    Niki moc děkuju a přeju ti krásný den :)

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte být přihlášeni.

Vyhledávání-Search
Uvítání / Prosba
Všichni, kdo se tu zastavíte, jste zde vítáni! Prohlížejte, listujte, kochejte se a stahujte bez omezení mé domečky a siminky ! Všechno je zdarma! Jsem nadšená a šťastná, že návštěvnost tohoto blogu je tak hojná. Všem za to mockrát děkuji.Everyone who comes is welcome! Thank you all for visiting this blog. POZOR!Nekopírovat bez přímého odkazu ke stažení!! Nevydávejte prosím mojí práci za vaší ! Žádám o respektování mé práce. ATTENTION!Do not copy without a link to download! Please respect my work. ¡Atención!No copiar sin un enlace para descargar! Por favor, respeten mi trabajo. Внимание!Не копируйте без ссылки на скачивание! Уважайте мой труд! Děkuji,Thank you,Gracias ,Cпасибо
Archiv /Archive
Komunita
Reklama




Pageviews
SimoSvět
Simosvět
Friends – Partners
Pageviews
free counters