PostHeaderIcon Falligwater

Velká moderní vila , inspirováno dle této  předlohy.  Ve vile se nachází pracovna, ložnice, pokoj pro děti a koupelna a to v suterénu. V patře je kuchyň, jídelna , obývací prostor a koupelna. A v druhém patře je krásný pokoj s klavírem a koupelna. Vše je velmi moderně zařízeno.  Všude dokola jsou terasy, odpočinková zákoutí, výřivka a bazén, který je zajímavě zasazen pod vilou nad malým vodopádem. 

Vilu je nutné umístit na tento pozemek v Sunset Valley nebo na podobný ve stráni . 





DOWNLOAD – FALLINGWATER (2204)

Použité downloady-Used downloads

Terén-ayyuff
Okna-Canelline
Sloup-madaya74
Set ploty-Cyclonesue
Okno-matomibotaki

Pozemek / Lot Size   40  x  40

Be Sociable, Share!

Komentáře

Powered by Facebook Comments

9 komentářů k “Falligwater”

  • avatar Trina napsal:

    Nevím co k tomuto vlastně napsat,napadají mě samé superlativy…
    Každou další stavbou posouváš hranice,zlepšuješ a překvapuješ
    Jarko smekám,je to perfektní

  • avatar pawca napsal:

    Že nemám ráda moderny, to asi víš. Ale tahle mě dostala. I přesto, že je to (pro mě) neoblíbená moderna, musím obdivovat tu obrovskou práci, která jde vidět – celkově tvar a propracované detaily domu, nádherné jezírko s vodopádem a (jako vždy) nádherný interiér, u kterého obdivuju tvůj smysl pro detail, sladění barev a vzorů (ten dětský pokoj je úžasný) a originální použití doplňků (např. květiny ve stěně u schodů). :) Všechny klobouky dolů, příčesek k tomu a poklona až k zemi. Nádhera. :)

  • avatar jarkad napsal:

    Oh, dívky moc jste mě potěšily! Děkuju vám… ♥

  • avatar Petka napsal:

    :) no tady je opět vidět kolik času a práce jsi si s tím dala.
    Udivuje mě, že tě to stále po té době baví. :)
    Pěkná práce s terénem a okolím. Spousta fantazie při stavění exteriéru a spousta nápadů.
    Interiér – zvolila jsi příjemné barvy, lahodící oku :)

  • avatar jarkad napsal:

    I tobě Peťko moc děkuju :)

  • avatar The Stepa 3 napsal:

    Nádherná vila Jarko! Souhlasím, těch nápadů je fakt hodně, mě zaujal hlavně vodopád vytékající jakoby z bazénu do jezírka :) A podoba s originálem je fakt velká :) A v interiéru mě zaujala kuchyně s jídelnou. Barevná kombinace hnědé podlahy, broskvové zdi a výrazně oranžové se mi opravdu líbí a bambus ve stěně u schodů (jak už psala Pavča), je taky super :) Shrnutí: KRÁSA :)

  • avatar jarkad napsal:

    Moc ti Stepo děkuju :)

  • avatar Nicol napsal:

    Je opravdu nádherná a originální :) Já obdivuji vše ,co postavíš Jaruš. Nebudu se opakovat ,ale jsi skvělá a máš perfektní nápady ♥ Přiletěli jsme z Řecka ,tak až dnes můžu obdivovat Tvoji krásnou vilu. Přeji Ti hezký den

  • avatar jarkad napsal:

    Díky Niki :) Byla jsi na krásné dovolené v Řecku, tak snad jsi si oddáchla a vrátila jsi se plná nové energie :) Já letos nikam nejedu, ale tentokrát mě to ani nemrzí když je tu 30 st. teplo :) Jen to moře chybí. Ale já si vlezu do bazénu, zasním se a představuji si plaváníčko ve vlnkách :)

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte být přihlášeni.

Vyhledávání-Search
Uvítání / Prosba
Všichni, kdo se tu zastavíte, jste zde vítáni! Prohlížejte, listujte, kochejte se a stahujte bez omezení mé domečky a siminky ! Všechno je zdarma! Jsem nadšená a šťastná, že návštěvnost tohoto blogu je tak hojná. Všem za to mockrát děkuji.Everyone who comes is welcome! Thank you all for visiting this blog. POZOR!Nekopírovat bez přímého odkazu ke stažení!! Nevydávejte prosím mojí práci za vaší ! Žádám o respektování mé práce. ATTENTION!Do not copy without a link to download! Please respect my work. ¡Atención!No copiar sin un enlace para descargar! Por favor, respeten mi trabajo. Внимание!Не копируйте без ссылки на скачивание! Уважайте мой труд! Děkuji,Thank you,Gracias ,Cпасибо
Archiv /Archive
Komunita
Reklama




Pageviews
SimoSvět
Simosvět
Friends – Partners
Pageviews
free counters