PostHeaderIcon Villa ABBIE

Malá vilka a moderně řešenou střechou. Je určená pro 2 simíky a je velmi pohodlná ke hraní.  K dispozici je kuchyně s jídelnou, obývacím a pracovním koutem, ložnice a koupelna. 





DOWNLOAD – ABBIE (1759)

Použité downloady / Used downloads

Lehátka-ClioSims
Set oken-riccinumbers
Plůtek-Cyclonesue
Sloup-denizzo_ist
Dveře-Cyclonesue
Sloup-madaya74
Květiny-Visty6


 

Pozemek-Lot Size 30×30

Be Sociable, Share!

Komentáře

Powered by Facebook Comments

7 komentářů k “Villa ABBIE”

  • avatar Vista napsal:

    Jéé, Jaru..to jsi moc hodná, že jsi použila rostlinky. Vilka se Ti velmi povedla. Hned bych ji brala na bydlení :)
    Přeji Ti krásný letní den. Ahoj :)

  • avatar jarkad napsal:

    Tvoje rostlinky jsem použila už v tom minulém domečku, protože jsou prostě hezký. Já děkuju tobě :)

  • avatar Trina napsal:

    perfektní !!! hratelná útulná,podle mýho gusta :D

  • avatar jarkad napsal:

    Trino děkuji. Přesně proto jsem tuhle vilku stavěla. Aby se v ní dobře hrálo. A aby zas nebyla úplně obyčejná, tak jsem jí ozvláštnila tou pravou stranou „střechy“. Díky :)

  • avatar Petka napsal:

    Jaruš – je originální, co víc dodat? :) Ineriér mě zaujal. Pěkně zařízeno a hezky vybarven :)

  • avatar Nicol napsal:

    Je moc hezká a střecha super :) Líbí se mi krásně barevně zladěné pokoje :) Skvělá stavba Jaruš ♥ Ráda by jsem ji vyzkoušela ve hře , ale při poslední aktualizaci mi nic nejde nahrávat do launcher ! Taky hra se dlouho načítá a dnes se mi nepodařilo vůbec spustit hru .Proto se nemůžu zůčastnit Tvoji soutěže ,ale budu fandit všem soutěžicím . Ještě nevím , co s tím udělám. Zkusím smazat soubory v adresářích,které by hra měla vygenerovat znovu . Poslední šance asi přeinstalace hry .To mě netěší ,ale jiné možnosti neznám . Přeji Ti Jaruš dobrou noc a stavím se .

  • avatar jarkad napsal:

    Ahoj Niki, děkuju za pochvalu. Je mi líto, že máš problémy s hrou. Držím palce, aby se ti podařilo vše zdárně vyřešit. Já musím zaklepat, za celý 4 roky jsem přeinstalovávala jen 2x. Snad to tím zkončilo. Mám štěstí, že mojí hru problémy moc neprovázejí. Hezký den přeju :)

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte být přihlášeni.

Vyhledávání-Search
Uvítání / Prosba
Všichni, kdo se tu zastavíte, jste zde vítáni! Prohlížejte, listujte, kochejte se a stahujte bez omezení mé domečky a siminky ! Všechno je zdarma! Jsem nadšená a šťastná, že návštěvnost tohoto blogu je tak hojná. Všem za to mockrát děkuji.Everyone who comes is welcome! Thank you all for visiting this blog. POZOR!Nekopírovat bez přímého odkazu ke stažení!! Nevydávejte prosím mojí práci za vaší ! Žádám o respektování mé práce. ATTENTION!Do not copy without a link to download! Please respect my work. ¡Atención!No copiar sin un enlace para descargar! Por favor, respeten mi trabajo. Внимание!Не копируйте без ссылки на скачивание! Уважайте мой труд! Děkuji,Thank you,Gracias ,Cпасибо
Archiv /Archive
Komunita
Reklama




Pageviews
SimoSvět
Simosvět
Friends – Partners
Pageviews
free counters