PostHeaderIcon Holiday villa – Sunbeam

Letní vila vyzývající k prázdninovému pobytu ale i k trvalému bydlení pro Váš Simí páreček  :-) V přízemí je vstupní hala,  kuchyně a jídelna, obývací pokoj a velká koupelna. V patře je velká ložnice s menší koupelnou a velká terasa s posezením a grilem.  Vše je zařízeno moderně. Před domem jsou 2 bazény a za domem vířivka.  








D O W N L O A D – SUNBEAM (2074)

Použité downloady / Used download

Sloup-denizzo
Sloup-Angela
Set Estructuras-LunasimsLulamai
Plot-wondymoon
Set oken-Murano
Růže-Visty6

Pozemek / Lot Size  40  x  40

 

Be Sociable, Share!

Komentáře

Powered by Facebook Comments

15 komentářů k “Holiday villa – Sunbeam”

  • avatar Vista napsal:

    Je to velmi krásný dům, ve kterém bych si přála bydlet. Tyto slunečné vily mám moc ráda :) Interiér je naprosto perfektně sladěn. Za mě palce nahoru Jari :)

  • avatar Petka napsal:

    Musím říct, že domek velmi originální a nápaditý. Terasa, oblouky. Skvělé řešení. Bazén a okolí lahoda :). barevně vše ladí :) – pastely – moje oblíbené barvy, krásně do sebe zapadají. Nejoblíbenější bude u mě asi ložnice, kde je použitá krásná modrá :) – - ostatníé interiér nezůstává pozadu, ale modrá u mě prostě vede :D

  • avatar pawca napsal:

    Nádherný domek! Skvěle řešený obklad kolem bazénu a celkově nápad s tvarem bazénu (bazénů) je skvělý. Popínavé rosliny. Fasáda zvenku i malba na vnitřních zdech je opět originální a krásná. :-)

  • avatar jarkad napsal:

    Děkuji dívky za moc hezké komentáře! Jsem velmi potěšena :-)A Peťko u mě taky vede ložnice, přesně taková by se mi líbila :-)

  • avatar Nicol napsal:

    Jaruš ,je nádherný a bazény jsou super .Moc se mi líbí zařízení domu .Skvělá práce,jako vždy. Díky. Přeji pohodový víkend.

  • avatar Nicol napsal:

    PS: Vypadl mi avatar a naskočil globální… Modré strašidýlko . Nejde vyměnit . Chce to po mě aktualizaci a to nevím , jestli mám udělat ?

  • avatar jarkad napsal:

    Ahoj Niki, já taky nevím. Nech to být, až přijede syn poprosím ho aby na to kouknul. A děkuju za pochvalu :)

  • avatar Nicol napsal:

    Tohle se tam píše :
    Byl vydán nový WordPress 3.5.1! Upozorněte prosím administrátora webu na potřebu aktualizace.
    Tak budu strašidýlko s jedním zubem ♥. Dobrou noc Jaruš .

  • avatar jarkad napsal:

    Děkuji za upozornění. Administrátorovi (můj syn) to oznámím a pokud mě někam nepošle, tak to aktualizuje :-) Kupodivu vidím tvůj avatar s krásným ksichtíkem ne se strašidlem :D

  • avatar Nicol napsal:

    Jaruš avatar je rozmazaný ,protože nejde použít jinak i v malé velikosti . Zkoušela jsem to ráno několikrát vložit.Přeji hezou sobotu .

  • avatar BeAzsims napsal:

    Maravilhosa! Gostei muito da decoração, cores suaves como eu admiro, excelente trabalho.
    Beijinho!

  • avatar jarkad napsal:

    Obrigado, estou feliz que você gosta. ♥

  • avatar alibaba47 napsal:

    Naprosto perfektní vilka, blahopřeji k tvorbě, je fascinující, já stále jen hraji a netvořím, nějak mi to nejde!!!!

  • avatar jarkad napsal:

    Moc děkuji. Mám to naopak, vůbec nehraju. Já zase jen stavím :-) Na hraní mi času nezbývá. Někdy je mi to i líto, ale vím, že kdybych hrála, tak se mi za pár dnů zase zasteskne po stavění :)

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte být přihlášeni.

Vyhledávání-Search
Uvítání / Prosba
Všichni, kdo se tu zastavíte, jste zde vítáni! Prohlížejte, listujte, kochejte se a stahujte bez omezení mé domečky a siminky ! Všechno je zdarma! Jsem nadšená a šťastná, že návštěvnost tohoto blogu je tak hojná. Všem za to mockrát děkuji.Everyone who comes is welcome! Thank you all for visiting this blog. POZOR!Nekopírovat bez přímého odkazu ke stažení!! Nevydávejte prosím mojí práci za vaší ! Žádám o respektování mé práce. ATTENTION!Do not copy without a link to download! Please respect my work. ¡Atención!No copiar sin un enlace para descargar! Por favor, respeten mi trabajo. Внимание!Не копируйте без ссылки на скачивание! Уважайте мой труд! Děkuji,Thank you,Gracias ,Cпасибо
Archiv /Archive
Komunita
Reklama




Pageviews
SimoSvět
Simosvět
Friends – Partners
Pageviews
free counters