PostHeaderIcon Stavba jednoduchého podkroví s vikýři

1.2.3.4.5.6.

1.  Postavíme dům dostatečně široký aby se nám do patra, mezi střechu, vešla obytná plocha. V tomto případě je šířka 10 políček.

2.  Postavíme do patra mezi střechu místnost o šířce 4 políčka. Ne širší neboť by nám zdi přečuhovaly nad střešní štít. Potřebujete – li širší podkrovní prostor musí být širší i přízemí.

3.  Postavíme vikýřový prostor dle obrázku č.3

4.  Dáme vikýřům střechu jak vidíte na obrázku č.4

5.  Vložíme okna. Pokud je střecha vyšší a okna nejdou vsadit / neboť jim  střecha překáží/ použijte cheat „moveobjects on“

6.  Chceme – li před vikýři  balkonky s květinami, protáhněte střechu na vikýři o jedno políčko přes vikýř/ubourá nám střechu pod vikýřem/ a vznikne nám prostor pro balkon.

H O T O V O šikulové :-)

Be Sociable, Share!

Komentáře

Powered by Facebook Comments

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte být přihlášeni.

Vyhledávání-Search
Uvítání / Prosba
Všichni, kdo se tu zastavíte, jste zde vítáni! Prohlížejte, listujte, kochejte se a stahujte bez omezení mé domečky a siminky ! Všechno je zdarma! Jsem nadšená a šťastná, že návštěvnost tohoto blogu je tak hojná. Všem za to mockrát děkuji.Everyone who comes is welcome! Thank you all for visiting this blog. POZOR!Nekopírovat bez přímého odkazu ke stažení!! Nevydávejte prosím mojí práci za vaší ! Žádám o respektování mé práce. ATTENTION!Do not copy without a link to download! Please respect my work. ¡Atención!No copiar sin un enlace para descargar! Por favor, respeten mi trabajo. Внимание!Не копируйте без ссылки на скачивание! Уважайте мой труд! Děkuji,Thank you,Gracias ,Cпасибо
Archiv /Archive
Komunita
Reklama




Pageviews
SimoSvět
Simosvět
Friends – Partners
Pageviews
free counters