PostHeaderIcon Zámek Hradiště / Chateau Hradište

Krásný, romantický zámek pro zámožné Simíky s modrou krví. S nádherným schodištěm a fontánou ve vstupní hale.  V přízemí je dále kuchyně s jídelnou, místnost s vířivkou, obývací pokoj s hudebním salonkem, ložnice a koupelna.  V patře se nachází kolem schodiště velká knihovna čili čítárna, pokoj pro kutily, ložnice, pokoje pro děti a koupelny. V posledním patře jsou nezařízené místnosti, které jsou připravené k jakémukoliv využití. 





D O W N L O A D – Zámek Hradiště (5239)

Použité downloady / Used downloads

Sloup-viennalex
Okno-mustke
Set oken-madaya74
Plot-Cyclonesue
Set oken-madaya74
Plot-Alxandra78
Tapety-CC4sims

Pozemek / Lot Size   50×50

Be Sociable, Share!

Komentáře

Powered by Facebook Comments

12 komentářů k “Zámek Hradiště / Chateau Hradište”

  • avatar Trina napsal:

    Krásná práce Jarko,obdivuji co dokážeš a jakou máš fantazii a trpělivost to vše stvořit :)

  • avatar jarkad napsal:

    Trina, moc ti děkuju. Trpělivost to chtělo, ale já jí mám dost :-) Doufám, že mi vydrží :-) Díky

  • avatar Petka napsal:

    Tak, když ty postavíš zámek, tak to opravdu nenám nikdy slov, jen otevřená ústa. Nádherná fasáda, které umíš vždy tak krásně udělat, jak v reálu. Neskutečná práce.

  • avatar jarkad napsal:

    Petruš díky ti. Ty mě vždy potěšíš :-)

  • avatar Mickey napsal:

    :O Při pohledu na tvé stavby mám opravdu pocit, že se v TS dá postavit opravdu cokoliv. Ani se mi nechce věřit, že se ti to všechno vlezlo jen na 50×50 pozemek. Stavíš opravdu famózně :D

  • avatar jarkad napsal:

    Mickey, díky moc. Škoda, ale nedá se postavit cokoliv. Jé, to by bylo, kdyby to šlo :-) Já se jen naučila,jak hru trochu oblafnout a to co nejde postavit tak se snažím napodobit.

  • avatar Vista napsal:

    To je opravdu nádherný. Tyhle stavby Ti opravdu jdou jedna báseň. Smekám, opravdu smekám. :)

  • avatar jarkad napsal:

    Děkuju ti. Doufám, že je vidět, že tyhle stavby stavím ze všech nejraději. Baví mě piplat se s nimi, zkoušet kombinace atd… To já musím smeknout – před tvými domy, objekty, světy……. :-D Ještě jednou děkuju….

  • avatar Vista napsal:

    Je to vidět Jarko, že Tě to baví. Je to opravdu nádhera :)A je moc fajn, že se s tím pipláš. Já se taky ráda piplám :) A moc děkuju :) Vážím si toho :)

  • avatar jarkad napsal:

    Nemáš za co, stavění a tvoření zdar :-D :-D :-D

  • avatar Nicol napsal:

    Milá Jaruš , nádherný zámek ♥ Skvělá práce , jako vždy ♥ Moc obdivuji Tvé krásné a dokonalé stavby ♥ Díky . Měj se hezky ♥

  • avatar jarkad napsal:

    Moc ti děkuji :-)

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte být přihlášeni.

Vyhledávání-Search
Uvítání / Prosba
Všichni, kdo se tu zastavíte, jste zde vítáni! Prohlížejte, listujte, kochejte se a stahujte bez omezení mé domečky a siminky ! Všechno je zdarma! Jsem nadšená a šťastná, že návštěvnost tohoto blogu je tak hojná. Všem za to mockrát děkuji.Everyone who comes is welcome! Thank you all for visiting this blog. POZOR!Nekopírovat bez přímého odkazu ke stažení!! Nevydávejte prosím mojí práci za vaší ! Žádám o respektování mé práce. ATTENTION!Do not copy without a link to download! Please respect my work. ¡Atención!No copiar sin un enlace para descargar! Por favor, respeten mi trabajo. Внимание!Не копируйте без ссылки на скачивание! Уважайте мой труд! Děkuji,Thank you,Gracias ,Cпасибо
Archiv /Archive
Komunita
Reklama




Pageviews
SimoSvět
Simosvět
Friends – Partners
Pageviews
free counters