PostHeaderIcon Villa AMOUR

Touto vilou se loučím s mojí milovanou The Sims3 :) Je to poslední dům, který jsem v trojce postavila. Tedy aspoň v dohledné době. Vší silou se pustím do stavění v nové a doufám v lepší The ims4.
Je to velmi moderní vila pro moderní Simíky. V přízemí je kuchyně s jídelnou a posezením s krbem na terase. Dále zde najdeme obývací prostor s televizí, pracovnu s fotbálkem a koupelnu. V patře najdeme ložnice, hernu, cvičebnu a 2 koupelny. 

Screenshot-2

moje hry

DOWNLOAD - Villa AMOUR (5627)

Použité downloady / Used downloads

Tapeta-matomibotaki | Sloup-matomibotaki

Pozemek / Lot Size  40×40

Be Sociable, Share!

Komentáře

Powered by Facebook Comments

1 komentář k “Villa AMOUR”

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte být přihlášeni.

Vyhledávání-Search
Uvítání / Prosba
Všichni, kdo se tu zastavíte, jste zde vítáni! Prohlížejte, listujte, kochejte se a stahujte bez omezení mé domečky a siminky ! Všechno je zdarma! Jsem nadšená a šťastná, že návštěvnost tohoto blogu je tak hojná. Všem za to mockrát děkuji.Everyone who comes is welcome! Thank you all for visiting this blog. POZOR!Nekopírovat bez přímého odkazu ke stažení!! Nevydávejte prosím mojí práci za vaší ! Žádám o respektování mé práce. ATTENTION!Do not copy without a link to download! Please respect my work. ¡Atención!No copiar sin un enlace para descargar! Por favor, respeten mi trabajo. Внимание!Не копируйте без ссылки на скачивание! Уважайте мой труд! Děkuji,Thank you,Gracias ,Cпасибо
Archiv /Archive
Komunita
Reklama




Pageviews
SimoSvět
Simosvět
Friends – Partners
Pageviews
free counters