PostHeaderIcon House-SeaGull

Menší přímořský dům s názvem „Racek“ :)  V přízemí najdete velkou otevřenou kuchyni s jídelnou a obývacím koutem, velkou ložnici a koupelnu. V patře je nezařízená místnost a nezařízená koupelna.  Za domem se nachází terasa a bazén.  Dům je vhodný pro pár + budoucího potomka :)





D O W N L O A D – SeaGull (1678)

Použité downloady/Used downloads

Okna-Alxandra78
Okenice-Alxandra78
Sloup-madaya74
Vzory-autaki
Plůtek-Cyclonesue

Pozemek / Lot Size  30×30

Be Sociable, Share!

Komentáře

Powered by Facebook Comments

6 komentářů k “House-SeaGull”

  • avatar The Stepa 3 napsal:

    Nádherný dům, moc se mi líbí modré okenice, a hezky rozkvetlá střecha :D Jako vždy palec hore :)

  • avatar jarkad napsal:

    Stepo moc ti děkuji :)

  • avatar Nicol napsal:

    Velmi hezký dům :) Zaujaly mě ty střechy porostlé květinami ♥ Dobrý nápad :) Interiér moc pěkný :) Přeji hezký víkend Jaruš :)

  • avatar jarkad napsal:

    Ahoj Niki, děkuji ti za komentář. Ty květiny nejsou můj nápad, dům je dělaný dle obrázku existujícího domečku a tam to tak bylo. Přeji krásnou neděli :)

  • avatar LuckyLuca napsal:

    Nádherná vilka. Tenhle styl opravdu můžu :) Krásný barvy fasády a interiéru. Taky nejvíc čučím po okenicích. Nikdy jsem je ještě nepoužila :D Vypadá to krásně na těch oknech.

  • avatar jarkad napsal:

    Lucko děkuji. K těmto domkům okenice patří. Bohužel opět jsem musela stahovat okna i s okenicema, boť ty ve hře jsou prostě blbý :/

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte být přihlášeni.

Vyhledávání-Search
Uvítání / Prosba
Všichni, kdo se tu zastavíte, jste zde vítáni! Prohlížejte, listujte, kochejte se a stahujte bez omezení mé domečky a siminky ! Všechno je zdarma! Jsem nadšená a šťastná, že návštěvnost tohoto blogu je tak hojná. Všem za to mockrát děkuji.Everyone who comes is welcome! Thank you all for visiting this blog. POZOR!Nekopírovat bez přímého odkazu ke stažení!! Nevydávejte prosím mojí práci za vaší ! Žádám o respektování mé práce. ATTENTION!Do not copy without a link to download! Please respect my work. ¡Atención!No copiar sin un enlace para descargar! Por favor, respeten mi trabajo. Внимание!Не копируйте без ссылки на скачивание! Уважайте мой труд! Děkuji,Thank you,Gracias ,Cпасибо
Archiv /Archive
Komunita
Reklama




Pageviews
SimoSvět
Simosvět
Friends – Partners
Pageviews
free counters