PostHeaderIcon Jak na koberce – inspirace :-)

Někteří z nás nechtějí do hry instalovat  žádné neoficiální objekty. A nebo jen velmi málo. Ve hře není moc na výběr například koberců. Zde najdete pár tipů, jak si udělat koberce „nové a neokoukané“ :-)

Koberec č. 1 – pokládejte postupně již obarvené koberce od č.1 do č.5

Koberec č. 2- postupujte dle obrázku. Je lépe pracovat z již obarvenými koberci.
 

Koberec č. 3
 

Koberec č. 4

Koberec č. 5

Koberec č.6

Koberec č.7 (do dětských pokojíků)

U tohoto koberce je nutné držet klávesu alt, při otáčení a umisťování lístečků.

 

Mějte na paměti, že koberec na který kliknete vyskočí na „povrch sestavy“, kterou tvoříte. Aby jste nemuseli po sestavení na jednotlivé koberečky klikat, obarvujte si je předem.  Takže nejprve si sestavte obrazec, znovu si ho zbourejte a obarvujte jednotlivé kousky. Pak teprve znova sestavte váš nový koberec. Fantazii se meze nekladou. 

 

Be Sociable, Share!

Komentáře

Powered by Facebook Comments

9 komentářů k “Jak na koberce – inspirace :-)”

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte být přihlášeni.

Vyhledávání-Search
Uvítání / Prosba
Všichni, kdo se tu zastavíte, jste zde vítáni! Prohlížejte, listujte, kochejte se a stahujte bez omezení mé domečky a siminky ! Všechno je zdarma! Jsem nadšená a šťastná, že návštěvnost tohoto blogu je tak hojná. Všem za to mockrát děkuji.Everyone who comes is welcome! Thank you all for visiting this blog. POZOR!Nekopírovat bez přímého odkazu ke stažení!! Nevydávejte prosím mojí práci za vaší ! Žádám o respektování mé práce. ATTENTION!Do not copy without a link to download! Please respect my work. ¡Atención!No copiar sin un enlace para descargar! Por favor, respeten mi trabajo. Внимание!Не копируйте без ссылки на скачивание! Уважайте мой труд! Děkuji,Thank you,Gracias ,Cпасибо
Archiv /Archive
Komunita
Reklama




Pageviews
SimoSvět
Simosvět
Friends – Partners
Pageviews
free counters