PostHeaderIcon Venkovský dům „Antoine“ / Country house Antoine

Rozlehlý venkovský dům pro větší rodinu. V suterénu /v přízemí/ je bazén a garáž. V patře je obývák, pracpvna, ložnice pro děti, kuchyně s jídelnou, koupelna a hala. V dalším patře je ložnice, kopelna, pokoj pro jednoho, pracovna a 1/2 koupelna. 




DOWNLOAD – ANTOINE (1331)

Použité downloady – Used downloads

Krovy-MsBarrow
Garážové vrata-missyzim
Okna-missyzim
Lem okna-Kriss
Štít střešní-Alxandra78
Sloup-Angela
Okna-Murano
Sloup-madaya74
Plůtky-Cyclonesue
Sloup-denizzo_ist

Pozemek / Lot Size 

40  x  40

Be Sociable, Share!

Komentáře

Powered by Facebook Comments

9 komentářů k “Venkovský dům „Antoine“ / Country house Antoine”

  • avatar pawca napsal:

    No nádhera! Zvenku naprosto úžasná členitost a fasáda, a to jezírko je skvělé. V interiéru mě nejvíc zaujala ložnice – to asi ty barvy. :-) Taky se mi líbí, že si vždycky pohraješ i se stropy, to je originální nápad. :-)
    No prostě závěr? Hned bych se nastěhovala (ale vzala si s sebou služku, takový velký dům bych nechtěla uklízet sama :D ). :-)

  • avatar jarkad napsal:

    Díky Pawčo, souhlasím s uklízečkou a přibrala bych zahradníka :D

  • avatar Nicol napsal:

    Velmi krásný dům a opravdu moc velký :) Hezké zařízení celého domu a taky se mi líbí Tvé originální stropy Jaruš :)Bazén v domě je super :) Můj dům už stojí , ale stále není dodělán . Snad to brzy dostavím . Přeji hezký večer .

  • avatar jarkad napsal:

    Niki děkuji, jsi hodná. Na ten tvůj dům jsem fakt zvědavá :)

  • avatar Petka napsal:

    Tak to je samá originalita :). Zahrada pěkně upravená, domek, který je sám o sobě zvláštností a příjemně útulný interiér :)

  • avatar jarkad napsal:

    Děkuju ti Peťko :)

  • avatar Vista napsal:

    Jaru, je to opravdu nádherná stavba. Mám hrozně ráda tvoje stavění. Jsem také vděčná za to, že stále stavíš. Ani nevíš, jakou chuť mi tím dodáváš. :)

  • avatar jarkad napsal:

    Moc ti děkuju. Potěšila jsi mě! Vážím si tvé pochvaly. Díky…

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte být přihlášeni.

Vyhledávání-Search
Uvítání / Prosba
Všichni, kdo se tu zastavíte, jste zde vítáni! Prohlížejte, listujte, kochejte se a stahujte bez omezení mé domečky a siminky ! Všechno je zdarma! Jsem nadšená a šťastná, že návštěvnost tohoto blogu je tak hojná. Všem za to mockrát děkuji.Everyone who comes is welcome! Thank you all for visiting this blog. POZOR!Nekopírovat bez přímého odkazu ke stažení!! Nevydávejte prosím mojí práci za vaší ! Žádám o respektování mé práce. ATTENTION!Do not copy without a link to download! Please respect my work. ¡Atención!No copiar sin un enlace para descargar! Por favor, respeten mi trabajo. Внимание!Не копируйте без ссылки на скачивание! Уважайте мой труд! Děkuji,Thank you,Gracias ,Cпасибо
Archiv /Archive
Komunita
Reklama




Pageviews
SimoSvět
Simosvět
Friends – Partners
Pageviews
free counters