PostHeaderIcon Rodinný dům č.33 / Family House No.33

Velký moderní rodinný dům s bazénem na terase a s jednou garáží. Dům je zařízen pouze v přízemí.  Je tam velká kuchyně s jídelnou a odpočinkovým koutem, obývací pokoj s krbem, ložnice a koupelna. V dalších patrech jsou místnosti připravené k zařízení dle potřeb vašich simíků. 


Download-Family House No.33 (1749)

 

Použité downloady / Used downloads 

Okna-lilliebou

Pozemek / Lot Size   30×40

Be Sociable, Share!

Komentáře

Powered by Facebook Comments

19 komentářů k “Rodinný dům č.33 / Family House No.33”

  • avatar Petka napsal:

    Tak ta členitost mě dostala :). Barevné řešení fasády – kombinace více barev – pěkně sladěno a řešeno. Určitě se mi líbí opět ty střechy, které jsi vyřešila, jak jinak než s přehledem.

    Musím pochválit interiér. Obývák, páni – police, koberec – barvy:) – moc se ti povedl – originální a kuchyň? Paráda :). celkově veškeré místnosti – je vidět, že tě to bavilo :).

  • avatar Vista napsal:

    No páni, Ta členitost domu a střech mi opravdu vyrazila dech. Opravdu moc hezky veřešené. Interiér se moc moc líbí. Je barevně hezky sladěn. Máš tam taky plno pěkných nápadů. :)

  • avatar pawca napsal:

    Použila jsi nádherné a ladící barvy fasády. Zahrada mi učarovala – všude rostliny, květiny – krása. Interiér opět útulný, příjemný, krásné detaily. :-)
    I proto je mi líto, že musím výjimečně použít i malá slova kritiky. Na všech tvých domech obdivuju propracovanost střechy, tady se mi zrovna střecha bohužel moc nelíbí, ty vysoké štítové střechy (jmenují se tak myslím, ty trojúhelníkové) mi tam moc nesedí. :-(

  • avatar jarkad napsal:

    Peťko moc děkuji. Máš pravdu bavilo mě to ale ne zas tak abych zařídila celý dům. Udělala jsem jen přízemí a vzdala jsem to :-)

  • avatar jarkad napsal:

    I tobě Vlasti děkuju, i proto, že pár nápadů mám od tebe. Všimla jsem si, že dáváš různé koberce přes sebe, tak jsem podobnou věc udělala v obýváku. Ten koberec ve tvaru kytky. Inspirovala jsi mě, díky :-)

  • avatar Petka napsal:

    Někdy to nelze vybavit celé. A kor jak se blíží konec. Já taky něco občas vynechám, protože to vezme spoustu energie :). Ale smekám – ten vzorek na koberci mám hodně ráda a zrovna jsem ho taky použila :) ale jak jsi koberce vyřešila, tak to nemá chybu (myslím u té sedačky). Jak psala Vlastí, tak je tam spoustu zajímavých nápadů :).

  • avatar jarkad napsal:

    Pawčo děkuji. No střechy, nevím, mě se takto líbí. Ale to je věc vkusu a jak známo, každý máme jiný :-)

  • avatar Vista napsal:

    Tak to je paráda :) Jinak ty koberce…no, on to není tak úplně můj nápad. Já to zase pro změnu odkoukala od Peťky :D

  • avatar jarkad napsal:

    Petruš u těhle velkých baráků většinou nejsem schopná všechno zařídit. Prostě bych se musela přinutit a to nechci aby to nebylo vidět. Stálo by to zaprd… :-P Lepší je zařídit pořádně základ-kuchyň, obývák, ložnici a koupelnu. A někdy dětský pokoj.
    A ten vzör o kterém mluvíš je na koberce a některé sedačky geniální :-)

  • avatar jarkad napsal:

    Ahá, no odkoukáváme navzájem, inspirace musí být :-D

  • avatar pawca napsal:

    Ještě ke střechám – samozřejmě, všechno je o vkusu. Já bych to tak třeba nedala, ale na druhou stranu chápu tebe, že se ti to tam líbí. Nicméně to nic moc nemění na tom, že dům jako celek je skvělý, se střechou nebo bez. :-)

  • avatar jarkad napsal:

    Díky Pawčo :-)

  • avatar Petka napsal:

    No, ona to Peťka taky někde okoukala, ale už neví kde :D. Ano – nejlepší je vzájemná inspirace :). Mě u Jarky inspirují střechy a zajímavé nápady, jak v interiérech, tak v exteriérech. Jako třeba ta klenba s poloviční zdí, které odděluje posezení. :) Je tolik možností a ani to člověk nevyužije :).

  • avatar Nicol napsal:

    Milá Jaruš a já to doplním ,když jsem si přečetla předchozí komentáře : Nádherný dům a fasáda super !Střechy se mi taky líbí. Ta palma v pokoji je taky originální . Tak velký dům by stál mnoho času ho celý zařídit . To hlavní tam je a zbytek si každý vytvoří sám . Moc pěkné a útulné . Přeji všem dobrou noc .

  • avatar jarkad napsal:

    Děkuji Niki :-)

  • avatar BeAzsims napsal:

    Casa magnífica, adorei, como sempre adoro os seus trabalhos, obrigada!
    Gostaria que visitasse o meu blog:
    http://beazsims.blogspot.pt/

    Brijinho!

  • avatar jarkad napsal:

    Obrigado, você é muito gentil. ♥

  • avatar The Stepa 3 napsal:

    Fůůůj..! :D Ne, jen Tě škádlím, moc krásný dům, jako vždy.. :)

  • avatar jarkad napsal:

    Tytyty :-D Děkuji Stěpo :-)

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte být přihlášeni.

Vyhledávání-Search
Uvítání / Prosba
Všichni, kdo se tu zastavíte, jste zde vítáni! Prohlížejte, listujte, kochejte se a stahujte bez omezení mé domečky a siminky ! Všechno je zdarma! Jsem nadšená a šťastná, že návštěvnost tohoto blogu je tak hojná. Všem za to mockrát děkuji.Everyone who comes is welcome! Thank you all for visiting this blog. POZOR!Nekopírovat bez přímého odkazu ke stažení!! Nevydávejte prosím mojí práci za vaší ! Žádám o respektování mé práce. ATTENTION!Do not copy without a link to download! Please respect my work. ¡Atención!No copiar sin un enlace para descargar! Por favor, respeten mi trabajo. Внимание!Не копируйте без ссылки на скачивание! Уважайте мой труд! Děkuji,Thank you,Gracias ,Cпасибо
Archiv /Archive
Komunita
Reklama




Pageviews
SimoSvět
Simosvět
Friends – Partners
Pageviews
free counters