PostHeaderIcon Starý Viktoriánský dům-2 / Old Victorian House 2

Starý, nepříliš udržovaný dům pro rodinu s dvěmi dětmi. V přízemí se nachází kuchyň s jídelnou, obývací pokoj a koupelna. V patře je ložnice, pokoj pro děti, zábavní místnost a koupelna. Za domem je altán s grilováním a houpačka. 




DOWNLOAD-Old Victorian House/2 (1687)

Použité downloady / Used downloads

Sloupy-viennalex
Sloup-matomibotaki
Okna-Kriss
Okna-mutske
Plot-Cyclonesue
Okno-madaya74
Victoriano-Lunasimslulamai

 

Pozemek / Lot Size  30×30

Be Sociable, Share!

Komentáře

Powered by Facebook Comments

13 komentářů k “Starý Viktoriánský dům-2 / Old Victorian House 2”

  • avatar Petka napsal:

    Úchvatný §- naprosto. Nemám slov. Ten mě opravdu dostal.

  • avatar LuckyLuca napsal:

    Nádherný domek :) Viktorky jsou prostě tvoje :) Umíš se v tomhle stylu vyřádit nejvíc se stavbou, střechou a ozdobama :) Ale o no je to vlastně u všech tvých domů :D Jen mi to tady nějak trošku víc vyniká :)

  • avatar jarkad napsal:

    Pěťko děkuju ti, dal mi potvora dost práce. Hrála jsem si s ním asi 4 večery, ne-li víc. Už mě to i baviti pomalu přestávalo. Dokonce jsem ho asi 3x předělávala. Furt se mi nelíbila fasáda. No tak snad se to trochu zdařilo. Děkuju :-)

  • avatar jarkad napsal:

    Lucko taky moc děkuju. Serepertičky to je moje. Baví mě zkoušet kam by se co hodilo, co by z tohoto či onoho šlo vymyslet. No a na viktorcích to vyniká asi nejvíc :-)

  • avatar pawca napsal:

    Fasáda se mně právě líbí nejvíc. To svétlé dřevo v kombinaci s modrozeleným vypadá dobře. V interiéru máš krásné barvy, opět útulný. I když musím říct (a nezlob se prosím na mě), že už jsem od tebe viděla i lepší interér. Ale zas ten exteriér to plně vyvažuje. :-)

  • avatar jarkad napsal:

    No bodejť Pawčo, aby jsi neviděla ode mě lepší interiér. Tohle je 100% jen z objektů ze základní hry :-) Žádný download, nic. Ale díky a neboj nezlobím se. Mám oči a vidím totéž co ty. Když dělám interiér při nainstalovaných dodatcích je to o něčem jiném :-)

  • avatar The Stepa 3 napsal:

    Co jiného na to říci, než: F E N O M E N Á L N Í ! Líbí se mi asi nejvíce z tvých posledních Viktroků :) Chci se tam nastěhovat, kde mi necháš klíče? :D :D

  • avatar jarkad napsal:

    Stepko, pod rohožkou :-D Moc ti děkuju :-)

  • avatar BeAzsims napsal:

    Achei linda, adorei o seu trabalho, magnifico!
    Beijinho!

  • avatar jarkad napsal:

    Muito, muito obrigado! ♥♥♥

  • avatar Vista napsal:

    Tohle umělecké dílo je vrchol stavění v The Sims 3. Tohle když jsem viděla, tak jsem doslova oněmněla. Ty střechy a fasáda, to je něco úžasného. Byl by hřích sem nenapsat komentář a nepochválit autorku, která si dala neskutečnou práci s tímto nádherným domem. Nádhera !!!

  • avatar jarkad napsal:

    Moc jsi mě potěšila, děkuju ! ♥

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte být přihlášeni.

Vyhledávání-Search
Uvítání / Prosba
Všichni, kdo se tu zastavíte, jste zde vítáni! Prohlížejte, listujte, kochejte se a stahujte bez omezení mé domečky a siminky ! Všechno je zdarma! Jsem nadšená a šťastná, že návštěvnost tohoto blogu je tak hojná. Všem za to mockrát děkuji.Everyone who comes is welcome! Thank you all for visiting this blog. POZOR!Nekopírovat bez přímého odkazu ke stažení!! Nevydávejte prosím mojí práci za vaší ! Žádám o respektování mé práce. ATTENTION!Do not copy without a link to download! Please respect my work. ¡Atención!No copiar sin un enlace para descargar! Por favor, respeten mi trabajo. Внимание!Не копируйте без ссылки на скачивание! Уважайте мой труд! Děkuji,Thank you,Gracias ,Cпасибо
Archiv /Archive
Komunita
Reklama




Pageviews
SimoSvět
Simosvět
Friends – Partners
Pageviews
free counters